Infók

Túlélő

Szerver spawn

A szerver kezdő területe maga a túlélő világ! Sok érdekes dolgot találsz a spawn területén, ilyenek például a kincskereső rejtvény sorozatok és gondolkotató logikai játékok is! Hogy építs, 200 blokkra el kell sétálnod egy irányba vagy a spawn területén lévő féreglyukba beugorva máris elkezdhetsz a vadonban fát vágni!

A túlélő játékélményt különböző pluginok segítségével tettük érdekesebbé. Ilyen például, hogy lehet játékidőért pénzt szerezni, boltot és hozzá saját pwarp-ot is készíthetsz, munkákat tudsz vállalni és még sok más… 😀

Kreatív (jelenleg nem elérhető)

Kreatív világ

Minden játékos képes Kalandor rangtól építkezni a kreatív világban a Játékos, Pixelart és Redstone telken. A tehetséges építészek kaphatnak jogot amivel tudnak az Építész telken is építeni és akár WorldEdit joguk is lehet!

Nem lehet külön levédeni területet, de ha rongálás történik bárhol, bármikor tudsz szólni staff-nak és egy plugin segítségével meglehet nézni ki rongált, és vissza is tudjuk állítani az építményt a rongálás elötti állapotára! Rongálásért, a kreatív világból való kitiltás a legkisebb büntetés! >:D

Parkour

Parkour világ

Úgy érzed jól megy a Parkour? Hát nálunk rengeteg Parkour pálya van, ahol tesztelheted az üggyességed! A pályák 4 féle nehézségbe vannak sorolva: Könnyű, Normál, Nehéz, Profi.

Ha van kedved építeni a szerverre egy Parkour pályát, akkor irány a Kreatív világ és építs egyet! Amennyiben beleillik a Parkour világ környezetébe, be is tesszük és akár egy kis pénz jutalmat is szerezhetsz vele! 🙂

Pvp aréna

Pvp aréna

A szerverren alapból nincs pvp, de a Pvp aréna warpon már van! Itt keep-inventory be van kapcsolva, így nyugodtan, a tárgyaid elvesztése nélkül próbálhatod ki a legerősebb fegyvereidet mások ellen!

Párbaj

Párbaj aréna – Japán

Párbaj a szerveren egy olyan kihívás, amivel egy másik játékost tudsz kihívni egy epikus küzdelemre! 😮 Ugyan azzal a felszereléssel, egy epikus arénában, de csak egy nyertes. Fejleszd pvp tudásod és tőrj a toplista csúcsára, hogy bebizonyítsad hogy te vagy a legjobb!

Rangok

A szerveren a rangokat játékpénzért tudod megvásárolni!