Legjobb Minecraft TexturePackek

Minecraft alap megszokott kinézetét mindenki ismeri és már megszokta, de texture pack-ek (forráscsomagoknak is hívjuk) segítségével teljesen megtudjuk változtatni a játékban a tárgyak, blokkok és mobok kinézetét, a zenéket vagy akár a betű típusokat vagy a játékmenü stílusát is.

Hogy lehet betenni TexturePackek-et

Optifine telepítése

A következő listában pár ilyen texture pack-eket ismerhetsz meg és ha tetszenek akkor letöltöd és ki is tudod próbálni őket játékban.
A felsorolt texture pack-ek rendelkezhetnek pár bónusz funkciókkal, amikhez szükséges az Optifine használata.

Faithful

Elsőre talán azt hiszed hogy ez az alap Minecraft texture pack, de ha közelebbről nézed, észreveszed hogy minden blokk kicsit jobban van részletezve. A Faithful Minecraft texture pack az eredeti megszokott kinézet részletesebb, 32×32-es verziója.

Annahstas Beastrinia

Az Annahstas Beastrinia egy Pokémon/Pixelmon által inspirált 32x texture pack. Élénk színes, aranyos világa és tele van egyedi rajzfilmes textúrákkal. Mindenki szereti a Pokémont, de ez a texture pack magában is elképesztően jól néz ki. Nekem az egyik kedvencem. 😀

Default 3D

Default 3D a nevéből egyértelműen az alap texture pack alapján készült, de egy kis 3D-s effekttel! Blokkok mint a deszkák, létrák, eszközök, kerítések és még sok növény is mint például a virágok is telített 3D-s be és kimélyedő pixelekből állnak. Egy kicsit gépigényes sajnos, így inkább csak átlag vagy átlag feletti teljesítményű gépekhez ajánlott.

SapixCraft

SapixCraft nem tér el túlságosan a Minecraft eredeti jellegétől és elképesztően jó rajzfilmes és bájos textúrái vannak.

Dokucraft

Dokucraft már rég népszerű texture pack a Fantasy RPG stílusa miatt.

LB Photo Realism Reload

Egy HD texture pack amit olyan valósághűre csináltak amennyire csak lehetett, elképesztő részletekkel minden egyes blokkon. Szinte rá se lehet ismerni a játékra, annyira részletes. 😀

Rodirgo’s Pack

Egy újabb rajzfilmes texture pack, sugárzó színekkel, fényes színárnyalatokkal. Kevesebb az ismétlődő részlet benne, így egy letisztultabb és rajzfilmesebb kinézetet ad a játéknak.

Realistico

Realistico az alap texture packhez hasonlóan pixelekből áll, csak hogy ezek a pixelek sokkal részletesebbek mint ahogy azt megszoktuk. Ha közelről megnézed láthatjuk az elképesztő részleteket minden egyes kis pixelen.

Stay True

Stay True az alap texture pack javított verziója. Sok egyedi textúra van benne, de a változások nem valami észrevehetőek, így tökéletesen beleillik az eredeti szín és az alap texture pack világba. Sok átfedő textúrája is van mind a képen is a föld blokkok, vagy a kövek és téglák is, de csak Optifine mód használatával lehet ezeket látni.

BwW Texturepack

BwW Texturepack fWhip saját készítésű csomagja, amit eredetileg a saját Youtube videóiban használ és elképesztő dolgokat épít. Nem sokban különbözik az eredeti alap texture pack-től, de vannak benne átfedések egyes blokkok között is, így szebb, realisztikusabb kőtégla és föld átfedések is lesznek a világunkban.

Jolicraft

Jolicraft tele van egyedi és minőségi textúrákkal, festmények, páncélok, mobok… A készítője egy vidám hangulatos világot próbált készíteni ezzel a texture pack-el és a festmény szerű nappal és a sok viccesen kinéző állattal. Szerintem mindenképpen a legjobb texture pack-ek között van.

Glimmar’s Steampunk

Glimmar’s Steampunk texture pack már 2010 óta fejlesztés alatt, így a legöregebb csomagokat között szerepel és azóta is folyamatosan fejlesztés alatt áll. Egy retro sci-fi ipari hangulatot ad a játéknak több ezer egyedi textúrával amik közül egész soknak még animációja is van.

Bare Bones

Bare Bones magyarul csupasz csontok, az alap Minecraft texture pack-et és a benne lévő világot csupaszítja le, így egy egyszerűbb élénkebb világot teremtve. A színes és világos texture pack-ek olyan jókedvűre varázsolják a játékot, hogy sose lehet csak egyet választani közülük. 😀

RetroNES

A Retro NES a régi szép időkre emlékeztethet mindenkit (aki 90-es években játszott), főleg azokat akik még ismerték a jó öreg 8 bites Nintendo játékkonzolt. Ez a texture pack tökéletesen valósítja meg ezt a világot, teljesen átformálva a Minecraft eredeti kinézetét.

John Smith Legacy

John Smith Legacy texture pack inkább kicsit valóságos, sötétebb beütést ad a Minecraft világodnak, így elég ideálisan néz ki középkori, valósághű építményekhez, várakhoz vagy kastélyokhoz vagy bármi más épülethez amihez egy kis régimódi kinézetet szeretnél adni.

PastelCraft

PastelCraft, a nevéből olyan világnak a kinézetét próbálja megteremteni ami egy átmenet a rajz és a festészet között. Ezt a lehető legszínesebb módon valósítja meg, de anélkül hogy túlságosan befolyásolná a Minecraft eredeti kinézetét, így minden blokk szépen felismerhető marad és közben egy új csodaszép világot kapunk. 🙂

Neked melyik texture pack tetszik a legjobban?
  • Add le a szavazatod ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük