Legjobb Minecraft Shader modok

Hogy lehet betenni TexturePackek-et

Optifine telepítése

Szisztok, összeállítottam nektek egy kissebb listát a legjobb shader modokról. Ha esetleg valamelyik megtetszik közvetlen leis tudod tölteni. A legfontosabb dolog amikhez szükséged lesz az az Optifine.

Sildur’s

Az élénk árnyékok teljesen átalakítják a minecraft világítási rendszerét, és olyan szép effektusokat adnak hozzá, mint a volumetrikus megvilágítás, a virágzás, a környezeti elzáródás és a reflexiók.
Teljesen átalakítaná a játék stílusát, fenntartja a vanília megjelenést, és árnyékokat, tükröződéseket és még sokmindent ad hozzá. Nagyon könnyű és nagyon testreszabható, így a legrosszabb burgonya gépen is képes működni. Személy szerint nekem ez a kedvencem. 😄

SEUS

A Seus shadernek több fajtája van, Lite, Ultra stb… Ez egy folyamatban lévő még nemkész projekt de már ígyis nagyot aratott. 2016.04.14-én lett publikus első verziója.

BSL

A BSL Shaders egy árnyékcsomag a Minecraft: Java Edition számára, nagy testreszabással és optimalizálással. Ez az árnyékoló valós idejű árnyékokat, térfogati fényt, virágzást, testreszabható felhőket és vizet tartalmaz.

Chocapic13 High Performance

Ennek a shaderpacknek az a célja, hogy a shaderpack a minecraft alapvető tulajdonságait megőrizze, és a játékélményt fokozza.

KUDA

Egy kicsit hasonló a többi shaderhez de ez nem így van mivel a villám hatásokat lehet megemlíteni amit persze viharos időben tudod megtekínteni. Ezen kívűl a víz is sokkal élethűbbnek tűnik, mivel hullámokat hoz létre és visszatökröti az eget. Szerintem kicsit ködös :/

Tea

Igazából most azon tankolol hogy mi a fene ez… Miért van ez itt? Ez nem is shader!
Valójában ez egy sheader de itt teszabhatod meg hogy milyen legyen. Akár a a naplemente színétől az árnyákokon át sokmindenig. 🙂

Neked melyik shader tetszik a legjobban?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük